Guláš pre bezzubých fotorecept

remy - fotkaremy, 7. mája 2017
Guláš pre bezzubých (fotorecept)
Foto: remy

Guláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v tomto recepte som použil mleté mäso. Samozrejme, naj guláš Zobraziť celý popisGuláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v tomto recepte som použil mleté mäso. Samozrejme, naj guláš je pripravovaný vonku v kotlíku a naj ingredincia do guláša je správna atmosféra s priateľmi.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Deň pred prípravou si pripravíme mäso. Mäso zomelieme nahrubo, nakoreníme zmesou korenia na guláš (stačí polovičná dávka, ako uvádzajú na obale). Zmiešame s trochou oleja. Môžeme pridať čokoľvek čo sa hodí do gulášu, podľa chuti jednotlivcov.

  2. 2

    Nadrobno nakrájanú cibuľu dostatočne osmažíme na masti. Pridáme zomleté mäso a smažíme pokiaľ mäso pustí šťavu. Pridáme čierne korenie a mletú papriku. Kto má rád pikantné, pridá si aj trochu chili. Po pridaní mletej papriky len premiešame a hneď podlejeme vodou. Stačí len po vrch zmesi. Osolíme podľa chuti.

    Guláš pre bezzubých (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Varíme cca 1,5 hodiny. Pridáme na drobno nakrájané zemiaky. Varíme ďalšiu cca 1 hodinu. Krátko pred dovarením pridáme majoránku. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

staflik
Dnes sa to tu hemží samou kvalitou, jeden recept horší ako druhý. Česť výnimkám.
bubaya
Načo preboha korenie na guláš, nemáš soľ, papriku, rascu a majorán? Nie je škoda peňazí za glutaman?
jack
Tak ja ho potom variť nebudem,keďže je pre bezzubých:-))) Ja ich našťastie ešte mám:-)Ale recept zaujímavý.
mirop
toto je poloinstantna gulasovka, suhlas s @bubaya to nemas jednotlive koreniny na gulas?
remy
@Radost (8.5.2017 08:51)

Áno, toto je tá správna pointa. Ďakujem.
Poniektorí si zrejme neprečítali úvod. Tento guláš bol jeden z experimentov a chcel som sa s Vami oň podeliť. Žiaden glutaman použitý nebol, zrejme len v chlebe, ktorý sme jedli ku gulášu :-)
izabella929
@remy , nenazvala by som to gulášom, ale polievkou z mletého mäsa.. prepáč, ale guláš je celkom niečo iné...hoci postup je identický, ale ako experiment možno...
bellinda
No ten guláš ale bez cesnaku???alebo ho zabudli? a zemiaky variť hodinu tak akurát pre tých bez zubov ale inač beriem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia