Foto: remy
Guláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v tomto recepte som použil mleté mäso. Samozrejme, naj guláš Zobraziť celý popisGuláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v tomto recepte som použil mleté mäso. Samozrejme, naj guláš je pripravovaný vonku v kotlíku a naj ingredincia do guláša je správna atmosféra s priateľmi.
Postup
-
1
Deň pred prípravou si pripravíme mäso. Mäso zomelieme nahrubo, nakoreníme zmesou korenia na guláš (stačí polovičná dávka, ako uvádzajú na obale). Zmiešame s trochou oleja. Môžeme pridať čokoľvek čo sa hodí do gulášu, podľa chuti jednotlivcov.
- 2
Nadrobno nakrájanú cibuľu dostatočne osmažíme na masti. Pridáme zomleté mäso a smažíme pokiaľ mäso pustí šťavu. Pridáme čierne korenie a mletú papriku. Kto má rád pikantné, pridá si aj trochu chili. Po pridaní mletej papriky len premiešame a hneď podlejeme vodou. Stačí len po vrch zmesi. Osolíme podľa chuti.
- 3
Varíme cca 1,5 hodiny. Pridáme na drobno nakrájané zemiaky. Varíme ďalšiu cca 1 hodinu. Krátko pred dovarením pridáme majoránku. Dobrú chuť!
Tiež guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vonku často vládne hlad
aj takýto guláš na tanieri by mal človek od priateľa rád..:-)
Áno, toto je tá správna pointa. Ďakujem.
Poniektorí si zrejme neprečítali úvod. Tento guláš bol jeden z experimentov a chcel som sa s Vami oň podeliť. Žiaden glutaman použitý nebol, zrejme len v chlebe, ktorý sme jedli ku gulášu :-)
:-DDD