Lalok bravčový s kožou

Energia 0 KJ
Kalórie 0,0 kcal0%
Cukor 0,00 g0%
* lalok bravčový s kožou - nutričné hodnoty pre 0g

Recepty, kde je lalok bravčový s kožou

prazdny

Bryndzové gnudi

Bravčové mäso

Zmiešaním surovín uvedených v recepte získame voňavé a vláčne cesto. Z cesta tvarujeme gule s hmotnosťou cca 30...

prazdny

Krekry z kože a pena z laloka

Bravčové mäso

Bravčovú kožu umyjeme a nožom očistíme prípadné nečistoty. Nakrájame na menšie kocky a varíme asi hodinu. Scedíme...

prazdny

Králičia paštéta s cviklou

Večera

Ešte jedna z poľovníckych paštét. Na postriežke človek osamote v tichu veru aj hlad dostane...

prazdny

Jaternicová kaša

Bravčové mäso

Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...

prazdny

Zabíjačkový guláš

Bravčové mäso

Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky....

prazdny

Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou

Prílohy

V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou....

prazdny

Madarské ryžové jaternice

Bravčové mäso

Tento recept je z Madarska. Zaujal ma tým, že tieto jaternice možno konzumovať za tepla...

prazdny

Bravčová pečeň po sedliacky

Bravčové mäso

Recept mám, ako spomienku na staré dobré časy, ked sme chovali prasiatka.

prazdny

Bravčový lalok

Bravčové mäso

Bravčový lalok varíme s cesnakom, soľou a korením asi 30 minút. Po uvarení namarinujeme zmesou...

prazdny

Hurky a grejzupa

Bravčové mäso

Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...

prazdny

Frankfurtské párky

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso zomelieme 2–krát cez 2 mm otvory a vymiešame s vodou na jemnú kašu. Do...

prazdny

Mastný zabíjačkový guláš pre silné žalúdky

Bravčové mäso

Opláchnutý, očistený bravčový bôčik a lalok nakrájame na rovnomerné kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu urestujeme dozlata...

prazdny

Varený lalok

Bravčové mäso

Bravčový lalok varíme v dobre osolenej vode s bobkovým listom, čiernym korením a novým korením...