Zabíjačkový guláš s chlebom
Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 25. septembra 2011
šéfkuchár spoločnosti Metro, 25. septembra 2011
Foto: archív Vojtecha Artza
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Očistené a opláchnuté mäso a vnútornost i nakrájame na väčšie kúsky.
- 2
Na rozohriatej masti orestujeme nakrájanú cibuľu, potom pridáme sladkú papriku, korenie, cesnak, rascu a nakrájané mäso a vnútornosti. Za občasného podlievania pečieme mäso pod pokrievkou domäkka. Šťavu necháme vypražiť, zaprášime múkou, orestujeme a opäť podlejeme vývarom a varíme do mäkka.
- 3
Hotový zabíjačkový guláš ešte dochutíme a podávame s chlebom alebo priamo v chlebe.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu