Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou
Marek Petrán
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 9. septembra 2011
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 9. septembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou.
- 2
Obe mäsá zmiešame, pridáme rozmixované pečienky, premiešame a dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymiánom a brusnicovým kompótom (môžeme ešte všetko rozmixovať, aby sme dosiahli hladkú zmes).
- 3
Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 80°C. Podávame s brusnicovým kompótom, medovou cibuľkou a čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu