Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou

Marek Petrán
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 9. septembra 2011
Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

400 g
250 g
300 g, na guláš
 čerstvý




Postup

  1. 1

    V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou.

  2. 2

    Obe mäsá zmiešame, pridáme rozmixované pečienky, premiešame a dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymiánom a brusnicovým kompótom (môžeme ešte všetko rozmixovať, aby sme dosiahli hladkú zmes).

  3. 3

    Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 80°C. Podávame s brusnicovým kompótom, medovou cibuľkou a čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

akeber
recept si ukladám , vždy keď pečeň z diviny ostane....dlho sa povaľuje v mraziaku....takto ju už viem použiť.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia