/ 415. stránka receptov

  • Letný sendvič

    Letný sendvič

    Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

  • Lahodný šunkový nákyp k mäsu

    Lahodný šunkový nákyp k mäsu

    Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

  • Marinované kačacie prsia so šalátom z pomaranča

    Marinované kačacie prsia so šalátom z pomaranča

    Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

  • Slaný krokodíl

    Slaný krokodíl

    Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

  • Recept bez obrázku

    Hubové halušky s vajcami

    V slanej vode uvarené fliačky dobre prepláchneme studenou vodou a necháme odtiecť. Čerstvé huby opražíme na jednej časti tuku alebo sušené huby uvaríme domäkka.

  • Sviečková na smotane

    Sviečková na smotane

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)

  • Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

    Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)

  • Pečené bravčové koleno na čiernom pive

    Pečené bravčové koleno na čiernom pive

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)

  • Recept bez obrázku

    Čučoriedková bublanina

    Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, múku, prášok do pečiva a do peny vyšľahané bielky.

  • Recept bez obrázku

    Tradičný veľkonočný koláč

    Hrozienka namočíme minimálne na hodinu do rumu. Do misky preosejeme múku a po okraji ju máličko posolíme. Do múky vyhĺbime v strede jamku. Do jamky rozmrvíme droždie, posypeme ho cukrom a zalejeme vlažným mliekom. Necháme chvíľu kysnúť. Potom pridáme rozpustené vlažné maslo a polovicu...

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist