Foto: andys
Jarnú cibuľku s reďkovkami som "zabalila" do jarného šalátu, aj keď aj na chlebíku s maslom majú tiež svoje čaro ;)
porcie
príprava
Postup
-
1
Cibuľku umyjeme a celú aj s cíbikmi nakrájame na kolieska. Dáme do misy, osolíme čerstvo pomletou morskou soľou a necháme chvíľku odstáť.
-
2
Šalát umyjeme, osušíme v odstredivke, odstránime korienky a pridáme do misy k cibuľke.
-
3
K šalátu pridáme umyté a na kúsky nakrájané paradajky a reďkovky.
-
4
Na záver dochutíme trochou olivového oleja a balzamikového octu (nemusí byť) a pridáme mozarellu, nakrájanú na kocky (ak chcete recept úplne poslovenčiť, dá sa použiť aj neúdená parenica). Posypeme nasekanými bazalkovými lístkami, premiešame a ihneď podávame, aby lístky šalátu nezvädli. Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu