Zapekané rožky

mamamagda - bez fotkymamamagda, 13. mája 2013

Tento recept robievam,keď zostane pečivo, alebo zbytky v chladničke. Dá sa to jesť teplé i studené.Ja vám teraz napíšem čo mám v chladničke, ale Zobraziť celý popisTento recept robievam,keď zostane pečivo, alebo zbytky v chladničke. Dá sa to jesť teplé i studené.Ja vám teraz napíšem čo mám v chladničke, ale vy si môžete ingrediencie obmeniť podľa vás.

10 minút
príprava

Suroviny

5 ks
50 g
podľa chuti nemusi byť
100-150 g
50 g
1 ks
1 ks
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Rožky si narežeme po dlžke, ale neprekrojíme, otvorime ich natrieme maslom, posypeme korením, na každú polovičku pokladieme salámu a pridáme 2-3 kolečka papriky, paradajky, uhorky.Na koniec pridáme nasrúhany syr(môže biť i v celku).

  2. 2

    Dáme zapiecť do mikrovlnky na 2-3 min. (môžeme i do klasickej)

Diskusia k receptu

jujoska
no viem si ten gumoidny rozok vytiahnuty po 2-3 min v mikrovlnke predstavit...
angast
ale sa dajú natiahnúť na dvojnásobok svojej dĺžky
elixir
Náhodou, keď som bola na gympli, toto bolo moje obľúbené rýchle jedlo, po dvoch minútkach je rožok chrumkavý, nie gumoidný...a syr sa pekne na ňom rozpustil. Náhodou, dobrota :)
elixir
Teda, ja som tam nedávala paradajky ani papriku ani uhorku... ehm :) To šlo pomimo. A korenie na grilovanie ma nenapadlo. No dobre, bolo to iné...
aamm
treba vyskúšať, možno budú chrumkavejšie z rúry




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia