Česká kuchyňa (recepty chronologicky)

prazdny

Zelerová polievka

Bravčové mäso

Polievku uvarím zhruba za pol hodiny. Je to sýte jedlo a dostalo sa ku mne zo zahraničia....

prazdny

Bylinkové kura

Kuracie mäso

Tento recept je z mojej vlastnej hlavičky, pretože veľmi rada zbieraj bylinky a preto ich používam veľmi...

prazdny

Novotného marhule v rožkoch

Dezerty

Je dobré, ak sa vám pri pozeraní rôznych tv cooking šouiek nelení a zapíšete si, ...

prazdny

Valašská falošná zabíjačková polievka

Bezmäsité jedlá

Som presvedčený, že aj vegetariáni by sa radi zúčastnili na pôžitkoch, ktoré poskytujú zabíjačkové jedlá....

prazdny

Námornícky guláš

Hovädzie mäso

Na masti rýchlo opečieme na kocky pokrájané mäso a slaninku. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku a...

prazdny

Pečené hrušky s orechami

Dezerty

Tento recept mám od svojej babičky. Keď mala na zimu uskladnené hrušky, tak ho robila...

prazdny

Údené karé obalené v lieskových orieškoch

Bravčové mäso

Údené mäso umyjeme a dáme variť asi 10-15 minút do vriacej vody do tlakového hrnca. Potom...

prazdny

Falošná hubová sviečková

Hlavné jedlá

Na masle upražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané huby, posolíme a restujeme, kým pustia...

prazdny

Sviečková na smotane

Hovädzie mäso

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

Dezerty

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Bramboračka

Bezmäsité jedlá

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Domáca tlačenka s cibuľou

Bravčové mäso

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Pečené bravčové koleno na čiernom pive

Bravčové mäso

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Sviečková na smotane

Hovädzie mäso

Oravskú slaninu pokrájame a dáme opražiť na troške oleja, pridáme na drobno pokrájané cibule a počkáme, kým zmäknú.

prazdny

Rýchla zelerová polievka

Polievky

Na oleji speníme cibuľu, pridáme postrúhaný zeler, popražíme, posypeme krupicou, ešte chvíľu pražíme...