Králik v plnke

redakcia - fotkaredakcia, 8. decembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
50 g
3 ks
3 ks
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Králika rozdelíme na porcie a osolíme. Žemle namočíme do mlieka. Slaninu a cibuľu pokrájame na kocky a podusíme s mäsom na oleji v prikrytom pekáči v rúre domäkka.

  2. 2

    Z vajec, mäkkého masla, soli, korenia, petržlenovej vňate a žemlí vymiešame redšiu plnku, ktorou potrieme králika a zapečieme už neprikryté doružova.

  3. 3

    Podávame bez prílohy s hlávkovým šalátom.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha