Lahodná bôčiková roláda

redakcia - fotkaredakcia, 8. decembra 2009
6-8
porcií
30 minút
príprava
40-60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 ks
250 g
4 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčový bôčik zomelieme, dochutíme soľou, vegetou a korením, pridáme nesladené mlieko a všetko dobre premiešame. Potom ho odložíme na 24 hodín do chladničky. Na druhý deň mäsovú hmotu rozvaľkáme na alobale.

  2. 2

    Povrch natrieme nie veľmi hrubou vrstvou praženice, potom poukladáme šunku a na prúžky nakrájanú kapiu. Pomocou alobalu zvinieme hmotu do rolády a alobal riadne na oboch koncoch a po celej dĺžke, aby sa počas pečenia neuvoľnil.

  3. 3

    Pečieme asi 50 – 60 minút. Potom alobal odstránime a dopečieme dozlatista.

Diskusia k receptu

Vymazať
aknilio
ahoj,poznám tento recept,je to výborné ,fakt super papanička,odporúčam vyskúšat
Vymazať
kristinka55
poznam tento recept a pridavam do praženici aj mrazeny hrasok ktory varim 10 minut v osolenej vode je to výborné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia