Sedliacka krkovička

redakcia - fotkaredakcia, 4. decembra 2009
4-6
porcie
15 minút
príprava
90-120 minút
tepelná úprava

Suroviny

650 g
2 ks
300 g
6 g
2 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Z krkovičky nakrájame plátky, osolíme ju, okoreníme a posypeme paprikou. Do vymasteného pekáča vložíme nakrájanú cibuľu, na ňu vrstvu kapusty a vrstvu mäsa.

  2. 2

    Naň položíme ďalšiu vrstvu kapusty, posypeme ju rajčinami, podlejeme vodou a zakryté pečieme do polomäkka.

  3. 3

    Namočené huby pokrájame a pridáme ku kapuste, osolíme, podlejeme smotanou a dopečieme domäkka.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia