4-6
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
90-120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Opláchnutý bôčik a pliecko nakrájame na malé kúsky a dáme do pekáča. Osolíme, posypeme rascou, cibuľou nakrájanou na plátky a nadrobno nasekaným cesnakom. Podlejeme vodou a pečieme v rúre.
- 2
Občas prelejeme výpekom a podlievame vodou. Upečené mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zahustíme múkou, osmažíme, rozriedime vodou, rozmiešame a varíme aspoň 20 minút.
- 3
Nakoniec precedíme a ešte krátko povaríme. Podávame s kapustou a knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu