4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesnak očistíme a spolu so zelerovou vňaťou jemne nasekáme. Tekvicu ošúpeme, karotku, kvaku a zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky. Očistenú kapustu nakrájame na malé prúžky.
- 2
Cesnak, karotku, zeler a kvaku podusíme na masle. Keď zelenina zmäkne, podlejeme ju vodou, osolíme a hodinu varíme na slabom ohni. Po hodine pridáme kapustu, zemiaky a tekvicu a varíme ďalších 30 minút.
- 3
Nalejeme do polievkovej misy, doplníme zvyšným maslom a ešte horúcu podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu