Vyprážaný moravský rezeň s vlašským šalátom
Adrián Vitáloš
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 4. decembra 2009
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 4. decembra 2009

Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 750 g |
|
| 10 g |
|
| 500 g |
|
| 200 g |
|
| 6 ks |
|
| Plnka: | |
| 5 ks |
|
| 50 g |
|
| 50 g |
|
| Vlašský šalát: | |
| 600 g |
|
| 100 g |
|
| 150 g |
|
| 80 g |
|
| 80 g |
|
| 100 g |
|
Postup
-
1
Plnka na rezne: Vyšľahané vajcia zmiešame so slaninou a šunkou. Opečieme na panvici na tuhšiu praženicu. Bravčové karé nakrájame na rezne, vyklepeme a naplníme vychladenou praženicou (zatočíme do rolky).
- 2
Obaľujeme v trojobale (múka, rozšľahané vajcia, strúhanka) a vyprážame na rozpálenom oleji.
- 3
Vlašský šalát: Uvarené zemiaky v šupke ošúpeme, nakrájame na kocky a zmiešame s vyššie uvedenými surovinami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu