Moravský divoký šíp

redakcia - fotkaredakcia, 8. decembra 2009
6-8
porcií
30 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 g
200 g
60 g
80 g
100 g
100 ml
1 ks
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na drobné kúsky a mierne naklepeme. Osolíme, okoreníme a na ihlicu striedavo napichujeme s kúskami anglickej slaniny, bobkovým listom a cibuľkou. Pečieme na masle v rúre.

  2. 2

    Do šťavy pridáme šťavu z teľacieho pečeného mäsa, šalotku, víno, povaríme a touto omáčkou polievame mäso.

  3. 3

    Mäso podávame s opraženými zemiakmi.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha