Kubo so sušenými hríbmi a údeným mäsom

Adrián Vitáloš
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 8. decembra 2009
Kubo so sušenými hríbmi a údeným mäsom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
10 g
10 g
6 ks
150 g
200 g
50 g




Postup

  1. 1

    Uvarené osolené krúpy scedíme a vysypeme do veľkej misky, do ktorej pridáme už vopred namočené hríby.

  2. 2

    Uvarené údené mäso nakrájame na malé kocky, nasekanú petržlenovú vňať a vajcia spolu premiešame a vlejeme do zapekacích misiek.

  3. 3

    Pečieme, kým zmes nestuhne.

Diskusia k receptu

klekipetra
Fajn!
Aspoň z času na čas je na Vareche nevyumelkovaný recept, nie recept pre malomeštiakov.
(Ja som taký sedlák, čo sa vyše štyri roky stravoval v zahraničí v diplomatickej jedálni. Mne chutia aj takéto obyčajné jedlá.)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia