Kubo so sušenými hríbmi a údeným mäsom
Adrián Vitáloš
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 8. decembra 2009
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 8. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené osolené krúpy scedíme a vysypeme do veľkej misky, do ktorej pridáme už vopred namočené hríby.
- 2
Uvarené údené mäso nakrájame na malé kocky, nasekanú petržlenovú vňať a vajcia spolu premiešame a vlejeme do zapekacích misiek.
- 3
Pečieme, kým zmes nestuhne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aspoň z času na čas je na Vareche nevyumelkovaný recept, nie recept pre malomeštiakov.
(Ja som taký sedlák, čo sa vyše štyri roky stravoval v zahraničí v diplomatickej jedálni. Mne chutia aj takéto obyčajné jedlá.)