4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame s vajcom, soľou, korením a žemľou namočenou v mlieku a rozložíme ho na olejom natretý alobal. Na mäso naukladáme plátky syra, na ne plátky šunky a potom na masle podusené plátky šampiňónov.
- 2
Podľa chuti osolíme a okoreníme. Sekanú pomocou alobalu zabalíme, na koncoch upevníme a vložíme do pekáča. Mierne podliatu pečieme asi 20 minút. Potom alobal odstránime a sekanú dopekáme dočervena.
- 3
Podávame teplú s varenými zemiakmi alebo studenú s pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu