Plnená sekaná po česky

redakcia - fotkaredakcia, 8. decembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
1 ks
100 g
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s vajcom, soľou, korením a žemľou namočenou v mlieku a rozložíme ho na olejom natretý alobal. Na mäso naukladáme plátky syra, na ne plátky šunky a potom na masle podusené plátky šampiňónov.

  2. 2

    Podľa chuti osolíme a okoreníme. Sekanú pomocou alobalu zabalíme, na koncoch upevníme a vložíme do pekáča. Mierne podliatu pečieme asi 20 minút. Potom alobal odstránime a sekanú dopekáme dočervena.

  3. 3

    Podávame teplú s varenými zemiakmi alebo studenú s pečivom.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha