Hovädzie plátky s uhorkami

redakcia - fotkaredakcia, 4. decembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 plátky
1 PL
1 ks
4 ks
1 téglik
1 PL




Postup

  1. 1

    Na PL masla podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Plátky mäsa naklepeme, osolíme a opečieme na cibuli.

  2. 2

    Potom ich mierne podlejeme a dusíme domäkka.

  3. 3

    Nakoniec pridáme nadrobno nakrájané uhorky, necháme ich prejsť varom, pridáme smotanu vymiešanú s múkou, prisolíme a krátko povaríme.

Diskusia k receptu

Vymazať
jody
Super pripomienka na nedeľňajší obed!
U nás to voláme znojemské mäso a smotanu nedávame. Zato podávame s pečenou tarhoňou...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia