prazdny

Veľkonočné hniezda z domáceho lístkového cesta bez lepku

Večera

Jednoduché a rýchle recepty máme všetci radi. A presne takým sú aj tieto veľkonočné hniezda bez lepku....

prazdny

Šunka v aspiku

Bravčové mäso

Táto pochúťka je špecialitou z oblasti Burgundska vo Francúzsku. Je elegantným predjedlom pre návštevy, ale...

prazdny

Calzone - výborná uzavretá pizza

Hlavné jedlá

Jednoduchý a veľmi chutný spôsob, ako pripraviť uzavretú pizzu. Plnka je veľmi chutná, jedna z mojich najobľúbenejších. Použili ste už žihľavu v kuchyni?...

prazdny

Pizzovníky v tvare kvietkov

Slané chuťovky

Rýchla slaná maškrta z kúpeného lístkového cesta.

prazdny

Kuracie roládky v zelenej záhrade

Kuracie mäso

Potrebujete uvariť luxusné, ale ľahko zvládnuteľné jedlo? Práve ste ho našli. Toto jedlo zvládne urobiť...

prazdny

Pizzová hviezda

Slané chuťovky

Z troch vyvaľkaných plátov pizzového cesta vykrojíme rovnako veľké kruhy. Môžeme si pomôcť plytkým tanierom alebo...

prazdny

Vianočné stromčeky z toastového chleba

Raňajky

Suroviny sú na 3 stromčeky. Vezmeme plátok toastového chleba, naň dáme plátok syra a plátok...

prazdny

Slaný závin s tromi druhmi syra a so šunkou

Večera

Tri druhy syra a šunka vo voňavom slanom závine.

prazdny

Špenátová roláda

Slané chuťovky

Tip na oslavu alebo Silvestra.

prazdny

Slaná roláda s ajvarom

Slané chuťovky

Chutné predjedlo, ktoré hostí nesklame.

prazdny

Pizza croissanty

Slané chuťovky

Pizza cesto rozprestrieme, nakrájame do tvaru trojuholníkov, potrieme kečupom a posypeme pizza korením.

prazdny

Špenátové palacinky s tvarohovou plnkou

Hlavné jedlá

Ak sa vám žiada mať na tanieri niečo farebné a zdravé, nech sa páči, ponúkame...

prazdny

Pizza špízy zo zvyšných cestovín

Cestoviny

Cestoviny musia byť uvarené a dobre odkvapkané. Postupne ich napichujeme jednu za druhou (9-10 kusov) na...

prazdny

Vajíčka trocha inak

Večera

Formu na muffiny vymastíme maslom a vystelieme šunkou. Odporúčam použiť väčšie plátky šunky.

prazdny

Bravčové karé s ovocím a syrom

Bravčové mäso

Výborný rýchly obed, večera.

prazdny

Plnené zemiaky pečené v alobale

Hlavné jedlá

Umyté zemiaky v šupke vidličkou pár razy pichneme a každý zabalíme do alobalu. Pečieme na 200...

prazdny

Bretónske slané palacinky

Večera

Super raňajky alebo večera nielen pre milovníkov palaciniek.

prazdny

Šunkové rolky plnené ryžovým šalátom

Slané chuťovky

Tieto šunkové rolky sú ideálne na pohostenie návštevy alebo aj ako predjedlo....

prazdny

Lahodné slimáky z lístkového cesta podľa Mirka

Slané chuťovky

Vyskúšajte výborný odskúšaný recept na šunkovo-syrové slimáky podľa Mirka a Vladky. S láskou pečené, ...

prazdny

Syrovo-šunkové prekladané pagáčiky

Slané chuťovky

Veľmi jednoduché a rýchle prekladanie bez čakania. Takýmto spôsobom ste určite pagáče ešte nerobili....

prazdny

Olivový chlebík so slaninou a syrom

Slané chuťovky

Vo väčšej miske spolu vymiešame víno, olivový olej, vajcia a soľ. V druhej nádobe...

prazdny

Vyprážaná cuketa so šunkou a syrom

Hlavné jedlá

Je tu sezóna cukety, tak som vyskúšal jednoduchý recept na akoby cuketový Cordon Bleu, možno niekoho bude inšpirovať....

prazdny

Obrátené fliačky so šunkou

Cestoviny

Čas poveľkonočný je pre túto domácu dobrotu ako stvorený....

prazdny

Cisársky slaný koláč

Slané chuťovky

Pripravíme si plech 30x20 cm, ktorý vymastíme olejom a vysypeme múkou. Šunku , kyslé...

prazdny

Šunkovo-chrenová nátierka

Nátierky

Ďalší výborný a expresný produkt z Breptovej kuchyne. Ako napovedá názov, určite bude chutiť každému,...

prazdny

Srnčí chrbát s olivami a so šunkou

Slané chuťovky

Tento slaný koláč je vhodný na každé pohostenie.

prazdny

Domáca šunka

Kuracie mäso

Recept na základnú verziu výroby šunky v domácom prostredí.

prazdny

Chrumkavý toast trochu inak

Večera

Fantastická obmena klasického toastu, ktorý sa hodí na raňajky, desiatu, alebo ako chrumkavý snack....

prazdny

Plnené slané rožteky bez kysnutia

Slané chuťovky

Výborné rožky na pohostenie :))

prazdny

Chlebové placky čo chladnička dala

Večera

Recept som si dnes vymyslela z toho, čo bolo treba minúť a to hlavne starší chlieb...