Foto: helena10
Množstvá surovín dávať podľa vlastnej chuti.
na 180 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto rozložíme aj s papierom na adekvátne veľký plech. Na cesto nanesieme vymiešanú zmes z kečupu, korenia chilli, pizza korenia, tatárskej omáčky, scedenej kukurice a na rezance nakrájanej šunky. Štedro posypeme na hrubšie nastrúhaným syrom parmezán. Navrch naukladáme na štvrtiny nakrájané čerstvé cherry paradajky a kolieska čerstvej reďkovky a natrhaných lístkov reďkovky. Okoreníme podľa vlastnej chuti mlynčekovým čiernym korením.
- 2
Vo vyhriatej rúre na 180 stupňov pečieme 25 minút. Treba kontrolovať.
- 3
Teplú pizzu naporcujeme, na tanieri dozdobíme zeleninou a pomaly „likvidujeme“ do hladného brucha... Prajeme vám dobru chuť.
Tiež slaný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu