Slaný koláč
Slaný koláč

Lístková pestrá pizza

helena10 - bez fotkyhelena10, včera 16:03
Lístková pestrá pizza
Foto: helena10

Množstvá surovín dávať podľa vlastnej chuti.

25 minút
na 180 °C

Suroviny

1 bal. (375 g) rozvaľkané
 čerstvé
 čerstvá
 čerstvé, jedlé
 mlynčekové




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozložíme aj s papierom na adekvátne veľký plech. Na cesto nanesieme vymiešanú zmes z kečupu, korenia chilli, pizza korenia, tatárskej omáčky, scedenej kukurice a na rezance nakrájanej šunky. Štedro posypeme na hrubšie nastrúhaným syrom parmezán. Navrch naukladáme na štvrtiny nakrájané čerstvé cherry paradajky a kolieska čerstvej reďkovky a natrhaných lístkov reďkovky. Okoreníme podľa vlastnej chuti mlynčekovým čiernym korením.

  2. 2

    Vo vyhriatej rúre na 180 stupňov pečieme 25 minút. Treba kontrolovať.

    Lístková pestrá pizza - obrázok 2
  3. 3

    Teplú pizzu naporcujeme, na tanieri dozdobíme zeleninou a pomaly „likvidujeme“ do hladného brucha... Prajeme vám dobru chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia