prazdny

Losos s pšenovým šalátom

Hlavné jedlá

Včera sa mi podaril takýto pestrofarebný obed. V týchto takmer neznesiteľných horúčavách sa snažím pripraviť rýchle a ľahšie stráviteľné jedlá, samozrejme, musia byť aj chutné....

prazdny

Rybacie fašírky

Hlavné jedlá

Rybacie fašírky. Nič viac a nič menej. Skrátka pre fanúšikov rýb a mletého mäsa...

prazdny

Rybacia polievka podľa starých rodičov

Večera

Tuto polievku som jedával od malého chlapca. Pôvodne v recepte boli čerstvé ryby a huby priamo z lesa. Keďže sme sa ako deti drhli kostičkami z ryby, tak recept prešiel úpravou....

prazdny

Tuniak so špargľovým pyré a s citrónovo-smotanovou omáčkou

Hlavné jedlá

Zemiaky očistíme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Očistenú bielu špargľu a uvaríme domäkka. Zemiaky...

prazdny

Tilapia so zeleninou a zemiakovo-mrkvovým pyré

Hlavné jedlá

Kvôli pečeňovej diéte som pri varení nepoužil žiadny tuk. Na to treba mať ale kvalitnú...

prazdny

Pescado a la Veracruzana

Hlavné jedlá

Ryba, avšak nie v mojej obľúbenej smotanovej omáčke, ale v paradajkovej....

prazdny

Losos s mandľovou krustou podľa Nikoly Krčovej

Hlavné jedlá

Pozrite si ako zdravo a chutne sa stravuje slovenská reprezentantka vo fitnes a Majsterka sveta vo fitnes...

prazdny

Casarecce s tuniakom a rukolou

Cestoviny

Pár podobných receptov tu je. Tak pridávam aj môj....

prazdny

Lososová nátierka

Nátierky

Z ingrediencií potrebných na klasický lososový bagel z New Yorku som urobil nátierku.

prazdny

Filety z tresky na kôprovej omáčke

Hlavné jedlá

Opäť inšpirácia mojím poľským obľúbencom. Nevidel som tu nič v tomto duchu tak pridávam. Pôvodný...

prazdny

Tuniakový šalát

Šaláty

Šalát trochu inak.

prazdny

Fit penne so špenátom a s treskou

Cestoviny

Chcela som vyskúšať aj iné varianty cestovín ako klasické pšeničné, tak som kúpila penne z červenej...

prazdny

Losos Wellington

Hlavné jedlá

Toto jedlo mi už dlhšie vŕtalo v hlave a konečne som sa odhodlala na svoj prvý pokus....

prazdny

Peľmene s údeným pstruhom

Cestoviny

Plnka: Filety zo pstruha bez kostí a kože rozmixujeme so smotanou a s ricottou. Ochutíme soľou a...

Ryby