Dusený kapor na bielom víne
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 23. decembra 2022
mesačník Varecha, 23. decembra 2022

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapra očistíme a nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme. Cibule očistíme a nakrájame na mesiačiky, cesnak na plátky.
- 2
V panvici zohrejeme olej a kaprie filety na ňom opečieme zo všetkých strán dozlatista.
- 3
K rybe pridáme nakrájané cibule, stonku rozmarínu, bobkové listy, nové korenie, podlejeme vínom a dusíme domäkka.
Tiež kapor:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Mňa kedysi kolegyne v robote presviedčali aby som urobil kapra x spôsobmi ,neuspeli . Celý rok sa teším na vyprážaného zo šalátom a to nielen preto ,že sú Vianoce a mám sa pripraviť o to na čo sa teším ?