Lososový tatarák s ryžovým čipsom, avokádom a limetkou
			   Kristián Gabriš a Zdenko Polák
Sushiya Atelier v Rovinke, 27. októbra 2022
		   
		   Sushiya Atelier v Rovinke, 27. októbra 2022

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
porcia
17 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Lososa nakrájame na drobné kocky, pridáme majonézu, nadrobno nakrájané avokádo, nadrobno nakrájanú šalotku, kvapku limetkovej šťavy, soľ a korenie podľa chuti, poriadne vymiešame. 
- 2
Ryžový papier vložíme do rozohriateho oleja, najlepšie do fritézy. Po chvíľke sa papier zväčší. Vyprážame ho asi 30 sekúnd a po dokončení necháme vysušiť na kuchynskej papierovej utierke alebo na servítke. 
- 3
Dozdobíme napríklad reďkovkou, nakladanou zeleninou alebo aj sezamom. Tiež lososový tatarák:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu