Špaldové cestoviny s lososom atlantickým PRETO Radoma
Foto: Michaela Bezáková @mamourovnotrojmo
25 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 bal. |
|
podľa potreby |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 bal. |
|
2-3 PL (olivový alebo avokádový) |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 strúčik (kto má rád) |
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme nakrájaný pór, pridáme na kocky nakrájaného lososa, ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom a 2-3 minútky restujeme.
- 2
Keď je losos "zatiahnutý", pridáme na kúsky nakrájaný ananás a zalejeme smotanou. Miešame, kým smotana redukovaním nezhustne.
- 3
Dochutíme lyžičkou medu a vmiešame cestoviny, ktoré sme si medzitým uvarili al dente - pri špaldových je to cca 7 minút. Jedlo na tanieri môžeme dozdobiť hráškovými klíčkami a máme hotovo. Dobrú chuť :)
- 4
Za prípravu receptu ďakujeme Michaele Bezákovej @mamourovnotrojmo.
Tiež jedlo na doma – preto radoma:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu