Vianočná chobotnica
Chobotnici máme už pár let na vánoce (máme i kapra, ale ten má moc kostí:-))
Gnocchi domáce
Gnocchi:). Mnam mnam:)... domáce su domáce:)... kupene určite takto chutiť nikdy nebudu:)
Losos na grile
Kedže bolo tak pekne (minulý rok v lete :-), tak aj ja som griloval. Lososa....
Pstruh na rošte
Pstruhy sú fantastické sladkovodné dravce a celkovo ryby sú najchutnejšie na rošte. Avšak pripraviť rybku s...
Šťuka na slanine s mrkvou a pečenými zemiakmi
Rybu si asi 2 hod. pred pečením osušíme, okoreníme korením na ryby, pokvapkáme citrónom,...
Pečený kapor
Tento recept som si pripravil a upravil podľa seba. Na jeho prípravu potrebujeme jedného menšieho kapra,...
Rybie filety obaľované v kokose
Objavila som tento recept na jednom zahraničnom blogu (The healthy foodie). Je to skvelý, rýchly...
Plnený losos s kôprovou omáčkou
Kedze mame taky rybaco receptovy tyzden, ponukam este jeden rybaci recept. Jednoduchy.
Skvelý marinovaný losos
Ryby milujem. A dnes na obed som si dopriala tohto chutného lososa, yummy :)
Vyprážaná ryba trochu inak
Mal som dva pstruhy tak som sa rozhodol ich pripraviť trochu inak. Použil som strúhanku zmiešanú...
Pečený kamenáč
Kamenáč, (Steinbutt, Rombo, Turobot) je veľmi delikátna ploská ryba. Pripravuje sa viacerými jednoduchými spôsobmi....
Ostriež nílsky na prírodno s cibuľkou
mali sme chuť na rybu, pre zmenu som kúpila ostrieža nílskeho - prvý krát, ale...
Tuniakový sendvič
Ako prvé strčíme dva kusy toastového chleba (ja som použila tmavý pšeničný) do hriankovača.
Farfalle - tuniakový šalát
Rýchle, ľahké, a naozaj chutne teda podľa mojej chuti:) Farfalle-mušličky, motyliky:) Farfelle používame najčastejšie do cestovinových šalátov alebo s...
Tilapia po provensálsky
Tilapia je vhodnou rybkou pre milovníkov nezdravého pangasia. Chuť ešte lahodnejšia, bez kostí ! :-)
Losos v sezame
Sezamové semienka osmažíme na panvici BEZ oleja kým nezhnednú . Vyberieme a dáme ich...
Tuniakové cestoviny za 10 minút
Tieto cestoviny robim asi 6 rokov pravidelne. Dovolim si tvrdit, ze je to moj recept,...
Sekaná aljašská treska
Dávno som nerobila fašírku z tresky tak som kúpila mrazenú a trochu môj pôvodný často robený recept...
Pečený sumec
Môj syn ma presviedča , že by sme mali jesť rybu aspoň dva krát do týždňa....
Tvarohová nátierka s tuniakom
Tvaroh zmiešame s kuskom masla pridame tuniak , pažitku, cibulku a ochutime šťavou z citrona,...