Losos na provensálsky spôsob

maggi - fotkamaggi, 7. júna 2013
Losos na provensálsky spôsob
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
30-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
4 ks (600 g)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filety položíme na polovicu papiera na pečenie PAPYRUS® (napríklad Maggi Nápady Šťavnatý steak s provensálskym korením) a druhú polovicu papiera preložíme.

  2. 2

    Filety zabalené v papieri položíme na mierne rozpálenú panvicu a pečieme bez pridania tuku 5 minút z každej strany.

  3. 3

    Lososa vyberieme z papiera a servírujeme s kôprovými zemiakmi a šalátom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané, Maggi

Diskusia k receptu

angast
keď toho lososa vyberiete . dajte naň maslo , pokvapkajte limetkovou
šťavou a ten ušetrený nepoužitý balík maggi darujte svokre.
ariela6
angast tvoje komentare strašne rada čitam vždy mi zlepšia naladu dik