Nátierka z údenej ryby

mariana33 - fotkamariana33, 19. júna 2013
Nátierka z údenej ryby
Foto: mariana33

Nátierka na všedné i slávnostné príležitosti....

30 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
3 ks




Postup

  1. 1

    Z vajec si pripravíme na masle praženicu, necháme vychladnúť.

    Nátierka z údenej ryby - obrázok 1
  2. 2

    Syr a saláme si nastrúhame na jemno. Rybu oberieme od kostí.

  3. 3

    Všetko spolu zmiešame, pridáme tatársku omáčku, tak aby bola nátierka vláčna. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

Diskusia k receptu

marianna76
íha, akosi veľa je tam toho... z toho by vyšla aj rybacia, aj vajíčková, aj salámová...
mesiar50
Nátierky mám rád.Tvoja vyzerá velmi ok.
Uložené.Ďakujem
mariana33
skús to dať všetko spolu a budeš milo prekvapená...ja ju robím na slávnostné príležitosti na jednohubky pre návštevu...
jujoska
juj a preco k rybe aj salam? Podla mna radsej kusok mladej cibulky by to chcelo...
1x frezia




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia