Foto: figovnik
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Potrebujeme : napríklad 500g lososa (základ je aby bol čím čerstvejší), soľ, čierné korenie, 1 malá cibuľka (môže byť aj pár kúskov jarnej cibuľky), trošku citrónovej šťavy, 3-4 strúžky cesnaku, a potom už každý podľa svojej chuti ako okorení dochutí (zaujímavé príchute získame aj rôznymi bylinkami alebo octom).
- 2
Postup: Rybu umyjeme, odstránime kožu. Začneme nožíkom jemne trhať na malé kúsky, potom ešte pre istotu tie natrhané kúsky posekať trošku nožíkom. Cibuľku a cesnak tiež na úplne maličké posekať. Všetko spolu zmiešať v miske (lepšie v nekovovej) dochutiť citrónom a korením.
- 3
Trošku nechať v chladničke uležať. Podávame s hriankou. Mňam ! Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu