Lososový tatarák

figovnik - bez fotkyfigovnik, 30. mája 2013
Lososový tatarák
Foto: figovnik
20 minút
príprava

Suroviny

500 g
1 ks
3-4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Potrebujeme : napríklad 500g lososa (základ je aby bol čím čerstvejší), soľ, čierné korenie, 1 malá cibuľka (môže byť aj pár kúskov jarnej cibuľky), trošku citrónovej šťavy, 3-4 strúžky cesnaku, a potom už každý podľa svojej chuti ako okorení dochutí (zaujímavé príchute získame aj rôznymi bylinkami alebo octom).

  2. 2

    Postup: Rybu umyjeme, odstránime kožu. Začneme nožíkom jemne trhať na malé kúsky, potom ešte pre istotu tie natrhané kúsky posekať trošku nožíkom. Cibuľku a cesnak tiež na úplne maličké posekať. Všetko spolu zmiešať v miske (lepšie v nekovovej) dochutiť citrónom a korením.

  3. 3

    Trošku nechať v chladničke uležať. Podávame s hriankou. Mňam ! Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia