Foto: ciernalabut
Milujem tatársky biftek, milujem udeného lososa, lososového tataráku je teraz všade plno, tak prečo si ho ľahko a jednoducho nepripraviť doma ? :-) Ja Zobraziť celý popisMilujem tatársky biftek, milujem udeného lososa, lososového tataráku je teraz všade plno, tak prečo si ho ľahko a jednoducho nepripraviť doma ? :-) Ja by som to mohla jesť aj každý deň, navyše ked príde návšteva, ktorá miluje rybky, týmto sa zaručene predvediete :-P
porcia
príprava
Postup
-
1
Udeného lososa a biele hlavičky mladej cibuľky nakrájame na drobno.
- 2
Všetky suroviny na tatarák zmiešame do kopy a naaranžujeme
- 3
Podávame s opečenou bagetou a šalátovým mixom ktorý prelejeme olivovým olejom a JEMNE okoreneníme šalátovým korením
- 4
Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Samozrejme aj ostatnym dakujem za komentare !
@vierutt kupujem najcastejsie v bille, ale skusam rozne druhy takze zatial vzdy z inej znacky robievam. Skoda ze si nepamatam nazov tohto lebo bol uzasny ale ked pojdem do obchodu cvaknem ho ;)
@kredenc , neviem, vsade to tak volaju ;-) ale mas uplnu pravdu :D
@tinca skusim teda nabuduce skombinovat, som zvedava ! ;)