Tatarák z údeného lososa, ľahký a rýchly

ciernalabut - fotkaciernalabut, 29. mája 2013

Milujem tatársky biftek, milujem udeného lososa, lososového tataráku je teraz všade plno, tak prečo si ho ľahko a jednoducho nepripraviť doma ? :-) Ja by som to mohla jesť aj každý deň, navyše ked príde návšteva, ktorá miluje rybky, týmto sa zaručene predvediete :-P

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

100 g
2 čl
2 hlavičky
1 čl
1 čl
Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Udeného lososa a biele hlavičky mladej cibuľky nakrájame na drobno.

  2. 2

    Všetky suroviny na tatarák zmiešame do kopy a naaranžujeme

  3. 3

    Podávame s opečenou bagetou a šalátovým mixom ktorý prelejeme olivovým olejom a JEMNE okoreneníme šalátovým korením

    Tatarák z údeného lososa, ľahký a rýchly - obrázok 3
  4. 4

    Dobrú chuť !

Diskusia k receptu

andys
Krásne :) A isto aj chutné, ukladám pre inšpiráciu do KK.
angast
parádne jedlo. Toto sa dá jesť stále a furt a furt.
marianne
Ty nikdy svojimi receprami nesklames,pekucky recept.Tiez to strasne lubim...
vierutt
Ešte som nerobila, Tvoj vyzerá tak, že už aj zháňam údeného lososa - mimochodom, kde ho kupuješ?
kredenc
recept je fajn, ale prečo sa volá Tatarák z údeného lososa? To mi pripadá ako zeleninová klobása.
tinca
@Ciernalabut robievam je to mňamka,ale vyskúšaj pol napol s čerstvým lososom,ktorého naškriabem+údenný losos:)
ciernalabut
@marianne dakujem potesila si ma ;-)
Samozrejme aj ostatnym dakujem za komentare !

@vierutt kupujem najcastejsie v bille, ale skusam rozne druhy takze zatial vzdy z inej znacky robievam. Skoda ze si nepamatam nazov tohto lebo bol uzasny ale ked pojdem do obchodu cvaknem ho ;)

@kredenc , neviem, vsade to tak volaju ;-) ale mas uplnu pravdu :D

@tinca skusim teda nabuduce skombinovat, som zvedava ! ;)
minonka
vyborny, lahodny, lahky ...skvelyy .... odporucam :D