Pangasius
Pangasius pod tečúcou vodou umyjeme, osolíme, posypeme paprikou a necháme chvíľu postáť.
Hoki pečené s plnenými šampiňónmi
Milujeme plnené šampiňóny s nivou od @kimlo-http://varecha. pravda. sk/recepty/sampinony-plnene-nivou/5595-pouzi. html. Dnes však tých šampiňónov bolo...
Pangasius v anglickom kabátiku
Pangasius je nepochybne vďačnou rybkou. Občas ju pripravujem aj takto (pre tých, ktorí sa nebránia...
Pstruh plnený hubami
Mám ráda ryby snad na všechny způsoby a tak v rámci možností zkouším, co se dá....
Grilovaná ryba na mrkvovom pyré
Rybu umyjeme a osušíme. Osolíme a okoreníme z obidvoch strán. Grilujeme na rozpálenej panvici na...
Avokádová salsa s grilovaným lososom
Ryby milujem. Môžem ich jesť na akýkoľvek spôsob. Najradšej bez akejkoľvek prílohy, len s...
Nátierka z krabích tyčiniek
Tento recept mám od mojej kolegyne, je veľmi chutný a jednoduchý na prípravu.
Pečená pražma so zeleninovým kuskusom
Filety z pražmy osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z oboch strán. Koreňovú zeleninu...
Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle
Filety si nakrajame na menšie kusky , ale môžete ich piect aj v celku. menšie sa...
Filety na bylinkách
Filety si pokvapkáme celym citrónom, necháme cca10-15min. potom zlejeme citrón, ryby osolíme, okoreníme,...
Rybie filé so šampiňónmi
Rybky, šampiňóny syr to vždy poteší. Suroviny sú vždy doma , tak keď sa ohlási hlad alebo...
Pražma na zázvore
Když jsme byli před 7 lety v Lokvě Rogožnici v Chorvatsku, tak náš pán domácí nám...
Naplnené zapečené rybie filé
Tentokrat som pouzila file zo pstruha. No na tento recept sa moze pouzit hociaky...
Vypražené filety z treskovitých rýb v smotanovom cestíčku
Toto cestíčko používam na všetko, s prímesou korenín je vždy iné raz rozmajrím, inokedy kôpar, vegeta......
Tuniakový šalát s mašličkami
Tento šalátik pozná určite každá kucharka, robievam ho často, moc nám chuti a je to rýchlo hotové....
Šúľance s lososom a omáčkou
Z uvarených zemiakov, múky, vajec a soli vypracujeme cesto, z ktorého vytvarujeme šúľance...
Tapenade languedocienne (Languedocká tapenada)
V Languedocu sa táto tapenada robí odjakživa. Všetky suroviny sú miestne, teda čerstvé, a...
Ryba v paradajkovej omáčke
Pod stromček som dostala krásnu kuchársku knihu o čínskej kuchyni, takže tu je jeden výborný recept...
Roládky zo pstruha s pórovou slamou
Pstruhy umyjeme a zbavíme šupín. Osušíme, odrežeme hlavy a prstami opatrne vyberieme celú kostru...
Pangasius v Červenom mori
. je to taká netradičná varianta na guľky v paradajkovej omáčke. to keď nemáme mleté...
Kapor pod perinou
Chcela som skúsiť rybu na nejaký iný spôsob, tak som čosi vymyslela a výsledok? Posúďte sami......
Údené plátky lososa
Cherry paradajky nakrájame na plátky, posolíme, okoreníme a prelejeme olivovým olejom. Necháme postáť pol...
Košíčky plnené tatarákom z lososa a karí dipom
Vianoce sú čas, keď sa sťahujem do kuchyne. Kto v práci prichádza do styku hlavne...
Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.
Pečený vianočný kapor v mise
Vypitvaného kapra zbavte šupín a hlavy a nasekajte na porcie. Do každej porcie urobte dva plytké...
Rezy zo sleďov s hubami
Rezy zo sledov navrstvíme do pohárov spolu s nakladanými hubami, s nakrájanou cibuľou a so sterilizovanou zeleninou....
Tofu s rybkou - netradične
Znova bielkovinové jedlo, tentokrát pangasius s tofu... a spol.