Opekano-zapekaný pangasius
Voňavý a chrumkavý pangasius. Moja špecialita a delikatesa. :-)
Vyprážané pstruhy v šunke a syre
Vyčistené pstruhy umyjeme, osušíme čistou utierkou, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a odložíme na...
Cestovinový šalát s tuniakom
Je to jednoduché, rýchle a pre mňa aj chutné a osviežujúce jedlo.
Makrelový surimi šalát
Makrelový surimi šalát som si vymyslela sama, lebo obyčajný šalát zo surimi tyčiniek sa mi zdal...
Pečený losos na zelenine
Recept som vymyslela doslova počas varenia, dopadlo to výborne, tak vám ho ponúkam
Rýchly šalát z krabích tyčiniek
Rýchla večera alebo studený pracovný obed, či pohostenie pre nečakanú návštevu - tento šalátik to zachráni....
Špenátové taštičky s lososom
Výborný recept, ktorý som ochutnala na jednej návšteve a odvtedy je stálicou našej kuchyne.
Moja tuniaková nátierka
V Carrefoure mali akciu na môjho obľúbeného tuniaka. Mama mi priniesla 10 kusov. :-))) Chlieb sa...
Pangasius
Pangasius pod tečúcou vodou umyjeme, osolíme, posypeme paprikou a necháme chvíľu postáť.
Hoki pečené s plnenými šampiňónmi
Milujeme plnené šampiňóny s nivou od @kimlo-http://varecha. pravda. sk/recepty/sampinony-plnene-nivou/5595-pouzi. html. Dnes však tých šampiňónov bolo...
Pangasius v anglickom kabátiku
Pangasius je nepochybne vďačnou rybkou. Občas ju pripravujem aj takto (pre tých, ktorí sa nebránia...
Pstruh plnený hubami
Mám ráda ryby snad na všechny způsoby a tak v rámci možností zkouším, co se dá....
Grilovaná ryba na mrkvovom pyré
Rybu umyjeme a osušíme. Osolíme a okoreníme z obidvoch strán. Grilujeme na rozpálenej panvici na...
Avokádová salsa s grilovaným lososom
Ryby milujem. Môžem ich jesť na akýkoľvek spôsob. Najradšej bez akejkoľvek prílohy, len s...
Nátierka z krabích tyčiniek
Tento recept mám od mojej kolegyne, je veľmi chutný a jednoduchý na prípravu.
Pečená pražma so zeleninovým kuskusom
Filety z pražmy osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z oboch strán. Koreňovú zeleninu...
Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle
Filety si nakrajame na menšie kusky , ale môžete ich piect aj v celku. menšie sa...
Filety na bylinkách
Filety si pokvapkáme celym citrónom, necháme cca10-15min. potom zlejeme citrón, ryby osolíme, okoreníme,...
Rybie filé so šampiňónmi
Rybky, šampiňóny syr to vždy poteší. Suroviny sú vždy doma , tak keď sa ohlási hlad alebo...
Pražma na zázvore
Když jsme byli před 7 lety v Lokvě Rogožnici v Chorvatsku, tak náš pán domácí nám...
Naplnené zapečené rybie filé
Tentokrat som pouzila file zo pstruha. No na tento recept sa moze pouzit hociaky...
Vypražené filety z treskovitých rýb v smotanovom cestíčku
Toto cestíčko používam na všetko, s prímesou korenín je vždy iné raz rozmajrím, inokedy kôpar, vegeta......
Tuniakový šalát s mašličkami
Tento šalátik pozná určite každá kucharka, robievam ho často, moc nám chuti a je to rýchlo hotové....
Šúľance s lososom a omáčkou
Z uvarených zemiakov, múky, vajec a soli vypracujeme cesto, z ktorého vytvarujeme šúľance...
Tapenade languedocienne (Languedocká tapenada)
V Languedocu sa táto tapenada robí odjakživa. Všetky suroviny sú miestne, teda čerstvé, a...
Ryba v paradajkovej omáčke
Pod stromček som dostala krásnu kuchársku knihu o čínskej kuchyni, takže tu je jeden výborný recept...
Roládky zo pstruha s pórovou slamou
Pstruhy umyjeme a zbavíme šupín. Osušíme, odrežeme hlavy a prstami opatrne vyberieme celú kostru...
Pangasius v Červenom mori
. je to taká netradičná varianta na guľky v paradajkovej omáčke. to keď nemáme mleté...
Kapor pod perinou
Chcela som skúsiť rybu na nejaký iný spôsob, tak som čosi vymyslela a výsledok? Posúďte sami......