
Guláš z diviaka so žemľovou knedľou
Tak tento obed sme si s manželom podelili. On robil guláš a ja knedľu.

Soté z mladého diviaka
Keď mi mäsiar ponúkol divinu, neodolala som a tak som mohla pripraviť aj túto pochúťku z...

Diviačik pre oslávenca
Toto je recept na diviačika v pare robenom a v lístkovom ceste zapečenom. Oslávenec, ktorý...

Diviačie horčicové plátky
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a prudko opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a...

Pečený diviak so šafránovou omáčkou
Divinu mám doma len výnimočne, tak k nej robím aj výnimočnú omáčku :)

Divina na smotane
Sem tam sa mi podarí mať trochu diviny. Býva to obyčajne podarúnok od lesákov. Teším...

Diviačie medailóniky na poľovnícky spôsob
Diviačí chrbát bez kosti osolíme a okoreníme. Potom opečieme z každej strany. Použijeme...

Chrbát z diviaka na restovanom špenáte
Mäso narežeme na kusy po 200 g, osolíme, okoreníme. Na panvičke rozohrejeme časť oleja...

Chrbát z daniela v medovo- -tymianovej kruste
Chrbát z daniela, asi 150 g v kuse osolíme, okoreníme a obalíme v kruste z...

Brusnicová divina so zemiakovými dolkami
Nakrájanú koreňovú zeleninu prevaríme v litri osolenej vody, pridáme bobkový list, nové korenie a celé...

Malokarpatská pečeň z diviny
Odblanenú pečeň zalejeme mliekom, pridáme nové korenie a na chladnom mieste niekoľko hodín odstáť. Potom pečeň osušíme,...

Veľký trampský guláš
Je to podobný recept ako mal aj Peter Novotný ale není, je to môj vlastný a...

Srnčí guláš
Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.

Baraní guláš
Mäso umyjeme, odstránime z neho prebytočný tuk, pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.

Pravý banskoštiavnický guláš ala Arpi
Guláš, ktorý vám bude chutiť tak, ako žiaden iný. Určite vyskúšajte.

Pečená prekladaná divina
Jeden z najlepších receptov, ktoré sme si dovolili pre vás uvariť. Unikát.

Šašlik (Шашлык)
Šašlik nie je len upražené mäso, šašlik je rituál. V poslednej dobe som zbadal na...

Zbojnícka pečienka
Na panvicu dáme roztopiť bravčovú masť, na ktorú dáme mierne opražiť údenú slaninu nakrájanú na drobné...

Chrbát z diviaka s chrenovou kôrkou
Z mäsa vykrojíme sviečkovicu a odložíme ju do chladu. Kosti a nakrájanú zeleninu prudko opekáme na...

Sekaná pečienka z diviaka
Umyté a pokrájané mäso pomelieme s cibuľou a navlhčenými žemľami. Pridáme soľ, koreniny, na...

Pečený diviak s čerešňovou omáčkou
Stehno z diviaka umyjeme, nasolíme a dáme do hrnca. Zvlášť uvaríme 2 diely vody, ...

Ragú z diviačej pečene
Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, ...

Roláda z diviaka
Mleté mäso premiešame s korením na divinu, čiernym korením, prepasírovaným cesnakom a soľou. Rožky...

Diviačie mäso na víne s medom
Očistené diviačie stehno naložíme do soli a rasce a necháme ho deň odležať v chladničke. Potom...

Ražniči z diviaka
Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na kocky a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali citrónovú šťavu a potlčené borievky....