Foto: Matus113
Jeden z najlepších receptov, ktoré sme si dovolili pre vás uvariť. Unikát.
4
porcie
porcie
140 minút
príprava
príprava
120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Divinu nakrájame na plátky. Cibuľu nakrájame na plátky a slaninu na kocky. Mäso vrstvovito naložíme tak, že dáme vrstvu mäsa, osolíme a okoreníme, pridáme horčicu, potom cibuľu a slaninu a následne ďalšiu vrstvu mäsa. Rozpustíme maslo, ktoré potom vylejeme do naloženého mäsa. Dáme na 3 dni do chladničky alebo necháme zmraziť.
- 2
Po 3 dňoch dáme mäso do pekáča a zalejeme 2 dcl vody. Dáme piecť do predvyhriatej rúry na 180 stupňov. Pečieme minimálne 2 hodiny kým sa mäso nerozpadá. Podávame napríklad s pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu