Postup
-
1
Odblanenú pečeň zalejeme mliekom,pridáme nové korenie a na chladnom mieste niekoľko hodín odstáť.Potom pečeň osušíme,pokrájame na plátky a na oleji z obidvoch strán prudko opečieme.
- 2
Pečeň vyberieme. Do vzniknutého výpeku pridáme nakrájanú cibuľu s cesnakom a za stáleho miešania speníme. Vrátime späť orestovanú pečeň,pridáme rascu,muškátový oriešok,čili papriku,čierne korenie a všetko podlejeme červeným vínom.
- 3
Dochutíme rozdrvenými borievkami a dusíme kým sa šťava nezredukujeme.Až teraz môžeme osoliť.Pečeň ozdobíme lyžičkou kyslej smotany,lístočkom bazalky a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu