Malokarpatská pečeň z diviny

peter64 - fotkapeter64, 14. decembra 2009 22:04
Ďalšie recepty »

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Odblanenú pečeň zalejeme mliekom,pridáme nové korenie a na chladnom mieste niekoľko hodín odstáť.Potom pečeň osušíme,pokrájame na plátky a na oleji z obidvoch strán prudko opečieme.

  2. 2

    Pečeň vyberieme. Do vzniknutého výpeku pridáme nakrájanú cibuľu s cesnakom a za stáleho miešania speníme. Vrátime späť orestovanú pečeň,pridáme rascu,muškátový oriešok,čili papriku,čierne korenie a všetko podlejeme červeným vínom.

  3. 3

    Dochutíme rozdrvenými borievkami a dusíme kým sa šťava nezredukujeme.Až teraz môžeme osoliť.Pečeň ozdobíme lyžičkou kyslej smotany,lístočkom bazalky a podávame.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist