Diviačie horčicové plátky

Karol Lenčeš
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 11. októbra 2010
Diviačie horčicové plátky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

600 g
50 g
2 PL
150 g
0,05 dl
 alebo voda




Postup

  1. 1

    Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a prudko opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Nakoniec pridáme smotanu, biele víno, dochutíme worcesterskou omáčkou a citrónom.

  3. 3

    Ako príloha je vhodná zemiaková kaša.

Diskusia k receptu

braxi
A prečo sú na obrázku hranolky?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia