manžel je polovník a tak varievam aj divinu
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso naklepeme.osolíme,okoreníme a nahrubo potrieme horčicou.uložíme do nádoby,zalejeme olejom a marinujeme do druhého dna.
- 2
mäso vyberieme a sprudka opečieme na oleji.vyberieme.cibulu usmažíme a rozmixujeme.pridáme naspät mäso.dochutíme solou,vegetou,feferonkou.mletú papriku dávame minimálne,aby neprekryla chut horčice.dusíme do mäkka.ak je treba prilievame vodu.nakoniec pridáme ešte 3 lyžice horčice.štavu zahustíme solamylom.
- 3
podávame s knedlou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu