Diviačie stehno na horčici

gittka - fotkagittka, 20. marca 2010

manžel je polovník a tak varievam aj divinu

4
porcie
25 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

10  reznov
2 ks




Postup

  1. 1

    mäso naklepeme.osolíme,okoreníme a nahrubo potrieme horčicou.uložíme do nádoby,zalejeme olejom a marinujeme do druhého dna.

  2. 2

    mäso vyberieme a sprudka opečieme na oleji.vyberieme.cibulu usmažíme a rozmixujeme.pridáme naspät mäso.dochutíme solou,vegetou,feferonkou.mletú papriku dávame minimálne,aby neprekryla chut horčice.dusíme do mäkka.ak je treba prilievame vodu.nakoniec pridáme ešte 3 lyžice horčice.štavu zahustíme solamylom.

  3. 3

    podávame s knedlou.

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Recept vyskúšaný, ozaj veľmi dobrý. Takže ukladám a ešte pre istotu aj vytlačím a založím. Podlievala som pivom (podľa rady ďalšej manželky poľovníka).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia