prazdny

Broskyňový koláč so snehom

Koláče

Z ovocia, ktoré mi práve dozrieva zvyknem spraviť koláč. Tentoraz je to broskyňový...

prazdny

Jednoduché čokoládovo-kokosové cookies

Dezerty

Tento recept je jednoduchý a rýchly a pritom taký dobrý ! Bolo mi povedané, že chutí...

prazdny

Tvarohové guľky

Dezerty

Do tvarohu zamiešame všetky suroviny na guľky a vypracujeme cesto. Z neho vaľkaním medzi dlaňami vytvarujeme...

prazdny

Kávový cheesecake s vaječným likérom

Torty

inšpirovala som sa receptom od foodblogerky http://anetagoesyummi. blogspot. sk/

prazdny

Jahodová šľahačková torta

Torty

Komerčný recept <br /> Lahodná šľahačka a čerstvé jahody patria jednoducho k sebe. Skvelého partnera im v tejto...

prazdny

Maková bábovka - Poppy seed cake

Koláče

Recept na tuto chutnu babovku pochadza z mojich oblubenych receptov v NY Times magazine. Je...

prazdny

Čucoriedkové muffiny - Simple blueberry muffins

Koláče

Jednoduchy recept na chutne, rychlo hotove ovocne muffiny.

prazdny

Nugatky

Dezerty

Recept pochádza od priateľky mojej svokry. Zistila som, že v špajzi mám viacej balení BB...

prazdny

Čučoriedková bublanina

Koláče

Žĺtky si oddelíme od bielkov a z bielkov vyšľaháme sneh. Do vyšľahaného snehu pomaly zamiešame cukor,...

prazdny

Jahodový dvojfarebný koláč

Koláče

Svetlá časť: múku zmiešame s kypriacim práškom, rastlinným mliekom a olejom, vylejeme na formu...

prazdny

Jahodová nepečená tortička

Torty

nenáročná na prípravu a vhodná pre tieto horúce dni.

prazdny

Salko torta

Torty

Mate radi torty, skúste si urobiť takúto netradičnú tortičku bez použitia rúry. Na prípravu tejto torty nepotrebujete...

prazdny

Domáca čučoriedková zmrzlina

Dezerty

Recept je stvorený ako reakcia na horúce počasie :)

prazdny

Ríbezle s tvarohom na lístkovom ceste

Koláče

Toto nie je recept na michelinskú hviezdu, ale pre jednoduchosť možno niekomu príde vhod :)

prazdny

Malinové smoothie s jogurtom

Nápoje

Je to vlastne mix produktov chladničky a záhrady.

prazdny

Čokoládový závin

Koláče

S maďarskými tónmi – hodí sa povedať na adresu pôvodnej gastronómie nášho regiónu. A tak sa v duchu babičkinho kulinárskeho trendu snažíme o...

prazdny

Makovo-jablkový závin

Koláče

Náš najobľúbenejší závin .

prazdny

Kakaovo-kokosové rezy s čučoriedkami

Dezerty

Na tento víkend pre návštevu zo zahraničia som upiekla výborné rezy z kakaového cesta s kokosovou plnkou...

prazdny

Marhuľový koláč

Koláče

Najskôr si rozpustíme maslo, aby trocha vychladlo kým vykysne kvások. Do misy preosejeme múku, ...

prazdny

Čokoladový zákusok

Dezerty

Dnes to bolo čokoládové.

prazdny

Pyré z jabĺk a manga

Dezerty

Komerčný recept<br /> Pochúťka pre veľkých maškrtníkov.

prazdny

Zavárané černice

Dezerty

Tohto roku máme bohatú úrodu malino-černic.

prazdny

Nutellové „brownies“

Koláče

Z vajíčka oddelit žĺtok od bielku a pridať do každého pol kl cukru. Oboje poriadne vyšľahať...

prazdny

Slivková dobrota so škoricou

Dezerty

Komerčný recept<br /> Ako stvorený pre milovníkov sliviek

prazdny

Kaša z instantnej pohánky

Dezerty

Už som dávno nič nepridala, tak aby ste na mňa celkom nezabudli, pripomeniem sa tým náročným receptom....

prazdny

Ríbezľový koláč

Koláče

Plná chladnička ríbezli, tak čo s nimi :)

prazdny

Pistáciové rožky z Talianska

Koláče

Tieto rožky urobili na mňa obrovský dojem a skôr som vychutnávala ich krehkosť a ľahkosť a ani...

prazdny

Bezlepkový tvarohovo-jahodový koláč

Koláče

cesto: z bielok sneh, žĺtka vyšľahať s cukrom do toho striedavo prilievať teple mlieko s...

prazdny

Bezlepkový ovocný tunel

Dezerty

Bielka vyšľaháme na sneh. Žĺtka vyšľaháme c cukrom do peny, postupne prilejeme mlieko a rum,...

prazdny

Bezlepkové tiramisu

Dezerty

chutné maškrtenie pre bezlepkáčov:)

prazdny

Bezlepkový Raffaello zákusok

Dezerty

sladky , chutný, bez lepku

prazdny

Višne a iné ovocie v čokoláde

Dezerty

Pred dvoma rokmi v Prahe som jedla ovocný špíz v čokoláde. Bolo to niečo úžasné a...

prazdny

Opitá bábovka (Whiskey-soaked Chocolate Bundt cake)

Koláče

Upiekla som bábovku podľa receptu z New York Times magazínu. Veľmi chutná, stojí za vyskúšanie....