Foto: helldana
30
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
Cesto: | |
500 g |
|
150 g |
|
200 g |
|
2 ks |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
2 PL |
|
štipka |
|
Plnka: | |
500 g |
|
0,5 l |
|
1,5 bal. |
|
100 g |
|
100 g |
|
2 bal. |
|
|
Postup
-
1
Na cesto všetko zmiesime, zabalíme do folie a odložíme do chladničky na cca 2 hodiny. Po tomto čase, rozdelíme na tri diely, každý vyvaľkáme a upečieme do bledohneda. Upečené a vychladnuté pláty natrieme lekvárom a plnkou a pospájame.
- 2
Plnka: Z mlieka, kryštálového cukru, vanilkových cukrov a zlatého klasu uvaríme hustý puding. Po vychladnutí dobre vymixujeme s tvarohom a práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu