30
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 500 g |
|
| 150 g |
|
| 200 g |
|
| 2 ks |
|
| 1 ČL |
|
| 3 PL |
|
| 2 PL |
|
| štipka |
|
| Plnka: | |
| 500 g |
|
| 0,5 l |
|
| 1,5 bal. |
|
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 2 bal. |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na cesto všetko zmiesime, zabalíme do folie a odložíme do chladničky na cca 2 hodiny. Po tomto čase, rozdelíme na tri diely, každý vyvaľkáme a upečieme do bledohneda. Upečené a vychladnuté pláty natrieme lekvárom a plnkou a pospájame.
- 2
Plnka: Z mlieka, kryštálového cukru, vanilkových cukrov a zlatého klasu uvaríme hustý puding. Po vychladnutí dobre vymixujeme s tvarohom a práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu