Gaštanový cheesecake s lesným ovocím
Mário Dani
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 7. apríla 2016
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 7. apríla 2016
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
100 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z hladkej múky, práškového cukru, zo žĺtka a z masla vymiesime cesto, ktoré vyformujeme do formy a dáme predpiecť na 8 minút do rúry.
- 2
Vajcia, ricottu, gaštanové pyré a práškový cukor vymiešame na hladký krém a nalejeme na predpečený korpus. Pečieme pri 140 °C. Vychladnutý cheesecake prelejeme polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem za odpoveď