Malokarpatská pečeň z diviny
Odblanenú pečeň zalejeme mliekom, pridáme nové korenie a na chladnom mieste niekoľko hodín odstáť. Potom pečeň osušíme,...
Bravčové srdce na paprike
Nadrobno pokrájanú cibuľu popražíme na tuku, pridáme mletú červenú papriku a umyté pokrájané srdce, osolíme, podlejeme vodou...
Bravčové koleno mňam
Koleno vykostíme. Z horčice, piva, prelisovaného cesnaku, soli a hubového korenia pripravíme kašičku.
Veľký trampský guláš
Je to podobný recept ako mal aj Peter Novotný ale není, je to môj vlastný a...
Srnčí guláš
Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.
Guláš z králika
Z očistenej, umytej prednej časti králika s čiastočne odseknutými kosťami sa nasekajú kúsky (asi 4-5 kúskov na...
Baraní guláš
Mäso umyjeme, odstránime z neho prebytočný tuk, pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.
Hydinový guláš
Zemiaky očistíme a uvaríme v slanej vode. Scedíme, zalejeme mliekom a ušľaháme na hladkú kašu....
Hovädzí guláš
Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji osmažíme do zlatistá. Hovädzie mäso odblaníme, nakrájame na kocky a...
Tatranský guláš
Pridávam pár receptov na guláš a na konci pridám ten, čo najčastejšie varím v prírode.
Kurča na pive so zemiakmi
Kurča rozporcujeme (môžeme ho aj vykostiť), osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatom oleji zo...
Pivné špekáčiky
Špekáčiky rozrežeme pozdĺžne na polovice, olúpané cibule nakrájame na polovične kolieska. Pivo rozmiešame s kečupom...