Tatranský guláš

peter64 - fotkapeter64, 4. decembra 2009

Pridávam pár receptov na guláš a na konci pridám ten, čo najčastejšie varím v prírode.

Suroviny

750 g
30 g
150 g
50 g
5 dl
250 ml
20 g
100 g




Postup

  1. 1

    Na masti a nakrájanej slanine do ružova osmažíme nakrájanú cibuľu, vložíme mäso nakrájané na kocky, zapražíme múkou, orestujeme.

  2. 2

    Zalejeme vývarom alebo vodou, osolíme, pridáme korenie a nové korenie, bobkový list a dusíme do mäkka. Mäso vyberieme, vlejeme smotanu, krátko povaríme a precedíme na mäso.

  3. 3

    Do gulášu pridáme na masti podusené a pokrájené šampiňóny, krátko povaríme, dochutíme a podávame s knedľou alebo z ryžou

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia