Pivovarský rezeň s chrenom

peter64 - fotkapeter64, 30. novembra 2009

je to recept mojej svokry

Suroviny

600 g
1 ks
1 PL
2 ks
1 strúčik
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme.

  2. 2

    Rezne osolíme, obalíme v hladkej múke, zemiakovom cestíčku a vypražíme na oleji.

  3. 3

    Zemiakové cestíčko: Zemiaky nastrúhame, pridáme vajce, majorán, mlieko, pivo, polohrubú múku, okoreníme a dobre vymiešame. Podávame s chrenom pokvapkaným zriedeným octom a s opekanými zemiakmi. Ďalšie body nepridávam lebo ja nevarím podľa hodiniek .

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia