Nezvyčajný recept pri zabíjačke.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na kocky alebo na rezančeky. Na masti opražíme nadrobno po krájanú cibuľu.
- 2
Pridáme mäso a vnútornosti za stáleho miešania dusíme až kým sa nevypečie. Aš potom mäso osolíme okoreníme, podlejeme vývarom(najlepšie z vareného laloku alebo pri zabíjačke kde sa varí mäso) a ďalej dusíme, až kým neje mäso mäkké. Na koniec pridáme na plátky pokrájaný cesnak. Podľa potreby zahustíme mukou rozmiešanej v troška a ešte za stáleho miešania povaríme.
- 3
Pri zabíjačke podávame z chlebom a kyslou kapustou a bežne z ryžou alebo inou prílohou. Solím až keď je to všetko mäkké. Kto nemá rád pečeň tak ju tam nemusí dať. Dodatok k tomuto receptu.Pravé ho pripravujem a namiesto obličiek som pridal 500g kuracích žalúdkov.A podával som to z knedľou a je to ok!!!!!.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu