Bravčové pečené v pivnej omáčke

peter64 - fotkapeter64, 1. decembra 2009

je to ok recept.

Suroviny

1000 g
30 g
500 ml
1/2 l
200 g
2 PL
100 g
2 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso natrieme soľou a korením a z obidvoch strán ho na horúcom oleji opečieme. Pridáme pivo, vývar a pokrájanú zeleninu a prikryté 20 minút dusíme.

  2. 2

    Pridáme huby a ešte 15 nimút dusíme. Mäso a huby vyberieme na misu a odložíme na teplé miesto. Výpek zahustíme maizenou a už nevaríme.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a pridáme ríbezľové želé. Túto omáčku podávame k mäsu. Zelenú cibuľku pokrájame na kolieska a posypeme nimi omáčku.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia