Hovädzí guláš

peter64 - fotkapeter64, 4. decembra 2009

Suroviny

750 g
4 ks
2-3 KL




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji osmažíme do zlatistá.Hovädzie mäso odblaníme, nakrájame na kocky a na teflónovej panvici nasucho opražíme.

  2. 2

    Potom pridáme koreniny, soľ a ak máme,tak aj 2-3 pl pikantnej rajčinovo-paradajkovej nátierky. Podlievame vodou a dusíme do mäkka asi 2-3 hodiny podľa tvrdosti mäsa.

  3. 3

    Ak je guláš riedky, môžeme ho zahustiť nestrúhaným zemiakom alebo hladkou múkou roztriedenou vo vode. Podávame s knedľou alebo haluškami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia