Sviatočný obed.
Postup
-
1
Králika opláchneme, osušíme,pokrájame na porcie. Každú osolíme, prešpikujeme pásikmi slaniny, dáme do rajnice s rozpusteným maslom a z oboch strán opražíme.
- 2
Mäso podlejeme vývarom, zakryjeme a dáme do vyhriatej rúry. Počas pečenia ho občas polejeme výpekom alebo vývarom. Keď je mäso takmer mäkké, vyberieme ho z rúry a dáme na sporák.
- 3
Očistený cesnak prelisujeme,šampiňóny pokrájame na plátky, rajčiny ošúpeme a tiež pokrájame. Všetko pridáme k mäsu a zakryté dodusíme do mäkka. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu