je to recept manželkinej kamarátky a je dobrý varím ho často
4-9
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso, cibuľu, klobásu a huby narežeme, na čo najmenšie kúsky.
- 2
Na panvicu dáme olej. Do rozpáleného oleja dáme nakrájané mäso, ktoré osolíme a okoreníme, porestujeme, pridáme klobásu tiež orestujeme a napokon pridáme cibuľu, necháme podusiť. Pridáme huby a kečup. Nakoniec lečo. Keď je mäso mäkké soté odstavíme. Do hotového pridáme smotanu. Podávame z cestovinou.
- 3
Ak chcete pikantné pridáme feferónky. Namiesto bravčového mäsa môžeme použiť celé kurča, ktoré potom oberieme od kosti, kuracie (morčacie, kačacie alebo husacie) prsia alebo jazyk a srdce. Všetky varianty mám odskúšané a je to ok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu