Soté po maďarsky

peter64 - fotkapeter64, 22. novembra 2009

je to recept manželkinej kamarátky a je dobrý varím ho často

4-9
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

500 g
2 ks
1 ks
200 g
750 g




Postup

  1. 1

    Mäso, cibuľu, klobásu a huby narežeme, na čo najmenšie kúsky.

  2. 2

    Na panvicu dáme olej. Do rozpáleného oleja dáme nakrájané mäso, ktoré osolíme a okoreníme, porestujeme, pridáme klobásu tiež orestujeme a napokon pridáme cibuľu, necháme podusiť. Pridáme huby a kečup. Nakoniec lečo. Keď je mäso mäkké soté odstavíme. Do hotového pridáme smotanu. Podávame z cestovinou.

  3. 3

    Ak chcete pikantné pridáme feferónky. Namiesto bravčového mäsa môžeme použiť celé kurča, ktoré potom oberieme od kosti, kuracie (morčacie, kačacie alebo husacie) prsia alebo jazyk a srdce. Všetky varianty mám odskúšané a je to ok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia