Pivovarský tokáň

peter64 - fotkapeter64, 30. novembra 2009

raz som ho vyskúšal a od vtedy som ho začal varíť

4
porcie
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
60 g
1 PL
500 g
2 strúčiky
2 PL
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Prerastený bôčik umyjeme, vykostíme a nakrájame na hrubšie rezance. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso a zo všetkých strán opečieme.

  2. 2

    Osolíme,okoreníme, pridáme rozotretý cesnak a mleté nové korenie. Podlejeme, prikryjeme a dusíme domäkka.

  3. 3

    Šťavu zahustíme strúhankou, zalejeme pivom a odkryté varíme, kým sa polovica piva nevyparí. Posypeme nastrúhaným syrom, pokvapkáme kečupom a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Mäso môžeme použiť ľubovolné.

Diskusia k receptu

janazjarku
Tak a toto nám dnes varia v jedálni to som zvedavá či sa to bude podobať tvojmu receptu :-) ukladám do KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia