Kurča pod perinou

peter64 - fotkapeter64, 26. novembra 2009

slávnostný obed.

4-6
porcie
20-30 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

1200-1800 g
500 g
2-3 ks
2 ks
1ks
2 strúčky




Postup

  1. 1

    Kurča umyjeme a pokrájame na menšie kúsky..

  2. 2

    Mäso osolíme, posypeme sladkou paprikou a poukladáme na vymastený pekáč. Bôčik, rožky, cibuľu a cesnak zomelieme, pridáme soľ,rozšľahane vajcia, vegetu, papriku a posekanú petržlenovú vňať. Všetko dôkladne premiešame.

  3. 3

    Zmes rovnomerne navrstvíme na kurča a dáme ho asi na hodinu do rúry piecť. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.

Diskusia k receptu

zemo
Tak tomu vravím mňam. Niekdy v strede týždňa prekvapím rodinu. Vďaka.
58vlasta
Dobrá zmena v kuracích receptoch, určite vyskúšam...:-P




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia