Vhodný na Silvestra.
Postup
-
1
Očistené mäso pokrájame na menšie kocky.V rozohriatej masti speníme očistenú cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme posekaný alebo rozotrený cesnak a mäso, zaprášime múkou a opražíme.
- 2
Potom odstavíme,primiešame mletú červenú papriku,vrátime späť na oheň,pridáme pokrájané šampiňóny a udenú slaninu pokrájanú na drobné kocky,prikryté a dusíme.
- 3
Neskôr pridáme rascu, mleté čierne korenie a soľ. Keď je mäso polomäkké, primiešame rajčiakový pretlak a dodusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame horúcou vodou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu