Sladovnícky guláš

peter64 - fotkapeter64, 1. decembra 2009

Vhodný na Silvestra.

Suroviny

600 g
40 g
300 g
2-3 strúčiky
40 g
100 g
60 g




Postup

  1. 1

    Očistené mäso pokrájame na menšie kocky.V rozohriatej masti speníme očistenú cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme posekaný alebo rozotrený cesnak a mäso, zaprášime múkou a opražíme.

  2. 2

    Potom odstavíme,primiešame mletú červenú papriku,vrátime späť na oheň,pridáme pokrájané šampiňóny a udenú slaninu pokrájanú na drobné kocky,prikryté a dusíme.

  3. 3

    Neskôr pridáme rascu, mleté čierne korenie a soľ. Keď je mäso polomäkké, primiešame rajčiakový pretlak a dodusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame horúcou vodou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia