
Erika Barkolová varí jednoduchý recept s bulgurom a hokkaido
Erika Barkolová pozvala TV Varecha do svojej kuchyne a pripravila jednoduchý recept. Pozrite si video, ...

Hokkaido polievka
Od 1991 som v kontakte s tekvičkou Hokkaido. Je to vzácna plodina obsahujúca veľa vitamínov, ...

Zavíjaná kapusta
Tradičné jedlo regionálnej východniarskej kuchyne, ktoré sa región od regiónu líši menšími modifikáciami.

Gazdovské zemiaky
Kuchyňu prababičiek považujem za najinšpiratívnejší zdroj napredovania kuchárov profesionálov. Ostáva v nej stále čo objavovať –...

Pinzgauer Kasnocken-Syrové halušky z Pinzgau
V celom Rakúsku a v nemecky hovoriacich krajinách sú veľmi obľúbené syrové halušky, nazývané ako Kasnocken,...

Špagety s pestom zo sušených paradajok
Dnes som trochu povymetala chladničku a urobila som si takéto cestoviny :-)

Špargľová omáčka / prívarok
Zbožňujem špargle a preto si v sezóne šparglí vždy pripravím aj túto skvelú omáčku z bielej špargle....

Mäsové guľky s omáčkou
Komerčný recept<br />Podávajte mäsové guľky s omáčkou spolu s uvarenými špagetami posypané nasekanou čerstvou bazalkou a vychutnávajte...

Rýchly eintopf pre uzimených
Kto nevarí z konzervovanej zeleniny a strukovín, nech tento recept obíde alebo si ho pripraví z...

Džatky s bravčovými líčkami na víne a zelenine
Bravčové líčka umyjeme, očistíme a osušíme. Očistíme koreňovú zeleninu a nakrájame ju na väčšie kusy...

Hlivový guláš
Jednoduchý recept na guláš z hlivy, ktorý som našla na internete a rada ho posuniem ďalej...

Brba – zemiakovo-zeleninová polievka
Zeleninu očistíme a nakrájame na kolieska. Zemiaky uvaríme v osolenej vode a keď sú mäkké, ...

Púpavový med
Robím ho už niekoľko rokov, včera mi priniesli vnučky prvé púpavy, tak jedna várka je hotová...

Tuniaková omáčka s parmezánom
Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)

Držková bez držiek... dal som pečeňovec dubový
další z experimentú z novopoznanej huby , , PEČEŇOVEC ...

Segedínsky guľáš menejcholesterolový :-)
keďže som ho včera robil a dnes som si našiel v mailovej schránke, že včera pribudol klasický...

Cibuľová omáčka zo Záhoria
So záhoráckou cibuľovou omáčkou je to tak ako s kapustnicou: každý odporúča svoj recept a považuje ho...

Krémové tekvicové rizoto
Lepšie krémové tekvicové rizoto som snáď ešte nemala! Ak aj vy zbožňujete tekvicové recepty, určite si recept uložte a vyskúšajte počas tekvicovej sezóny....

Halušky z knihy Kulinária Maďarsko
Halušky mám rada od detstva, lenže ako som sa vydala halušiek som robila menej, nakoľko...

Tukožrútska polievka s cukinou
Je to vylepšená forma obyčajnej tukožrútskej polievky, ktorú asi už každý pozná.

Sopa de Cação - národné jedlo Portugalska
Polievka pochádza z historického územia Alentejo, kde bol život tvrdý a chudobný najmä počas diktátorského obdobia...

Bôbkapusta s údeným rebierkom, klobáskou a vylúskaným bôbom
Keď som bola doma v rodnom kraji dostala som krásny vylúskaný bôb, bol síce zamrazený, ...

Zapekané zemiaky s kapustou a so šunkou
Zemiaky umyjeme, uvaríme v šupke v osolenej vode, potom očistíme a nakrájame na plátky. Do...

Terina z bravčového kolena
Prišiel čas z dobrôt zimnej zabíjačky, rozhodla som sa miesto tradičnej tlačenky alebo huspeniny pripraviť niečo...

Rýchle sicílske cestoviny s cesnakovou strúhankou
V dnoch ked sa clovek griluje za ziva, sa da varit len rychlo, rychlo...

Pikantná zemiaková polievka (Acili patates corbasi)
Rýchla, pikantná polievka, mne veľmi chutí.

Šafránové rizoto
Vymyslela som si ho sama, neviem presné množstvá. Ale kto pozná chute potravín, varí...

Plnené mäsove guľky
Tento recept mi dala mamina a u nás sú veľmy obľubené. Pochutnajte si aj vy